Gjensidige køber sikkerhed ud over alle grænser

Sikkerhed ud over alle grænser. Intet mindre lover Gouda Rejseforsikring, der siden 1994 har forsikret nordiske rejsende og udenlandsansatte. Nu bliver selskabet en del af Gjensidige Forsikring, som har købt Gouda af det hollandske selskab Goudse Schadeverzekeringen N. V for en ukendt sum.

Sidste år havde Gouda's virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Finland præmieindtægter for 38,5 millioner euro og er ifølge Gjensidige en lønsom forretning, der vil passe godt ind i Gjensidiges ønske om vækst.

»Opkøbet af Gouda Rejseforsikring tilfører Gjensidige værdifuld kompetence inden for et attraktivt område, som er i vækst. Vi er specielt glade for at styrke vores position i erhvervsmarkedet og over for rejsebureauer,« siger koncerndirektør for division Nordic i Gjensidige, Kim Rud-Petersen i en pressemeddelelse.

Gouda bliver med sine 148 ansatte fordelt på tre kontorer i Danmark, Norge og Sverige en del af division Nordic, som ledes fra Danmark. Og administrerende direktør i Gouda Jesper Kjeldsgaard er også positiv over for opkøbet.

»Vi er vokset kraftigt i de senere år, og Gjensidige kan se kvaliteten i den service, vi giver vores kunder. Denne overtagelse er en anerkendelse af vores virksomhed, og vil give os kraft til yderligere vækst,« siger Jesper Kjeldsgaard.

Den endelige overtagelse forventes at ske senere på året, når de relevante myndigheder har godkendt handlen.

 

Dagens Gossip