Glad FCM-træner efter 2-0: Vores bedste kamp i foråret

Skrevet af admin

03/04/2016

Mest læste i dag

FC Midtjylland lignede et tophold, da holdet på hjemmebane slog Brøndby IF med 2-0 søndag aften.

Efter at der blot var kommet fire point på kontoen i forårets fem første kampe for midtjyderne, var det en lettet cheftræner, der kunne gøre status efter kampen.

- Jeg synes, det var den bedste kamp i foråret. Vi gjorde rigtig mange ting rigtigt både offensivt og defensivt, siger Jess Thorup.

- Vi stressede dem til at slå nogle bolde, som vi kunne håndtere. Det var en fuldt fortjent sejr, der måske endda kunne være blevet større, siger han.

Efter 2-3-nederlag mod Sønderjyske, der har gjort ondt langt ind i landskampspausen, kom FCM tilbage og var altdominerende mod Brøndby.

Jess Thorup har brugt landskampspausen ligeså meget på at få talt nogle ting igennem med spillerne som på at give den gas på træningsbanen.

- Vi har italesat nogle ting i forhold til de 22 første runder. De sidste 11 kampe skal vise, hvilken retning det her skal gå, og sådan en sejr giver et psykologisk løft, siger Jess Thorup.

Rilwan Hassan og Martin Pusic stod for de midtjyske mål, og førstnævnte var da også rigtig godt tilfreds med præstationen.

- Vi spillede rigtig godt, og vi har lært af vores fejl. Efter en sæson, der har været meget op og ned, var det nogle vigtige point, som vi er meget glade for, siger Rilwan Hassan.

På venstre back spillede Filip Novak en af sine bedste kampe i FCM-trøjen, og han er klar til at bruge sejren fremadrettet.

- De seneste tre-fire kampe har ikke været gode, men nu ser det bedre ud. Vi fik presset dem højt og fik mange chancer, og jeg ramte selv stolpen to gange – måske scorer jeg næste gang, siger Filip Novak.

/ritzau/