Glad Løchte er stadig ubesejret i Wimbledon

Frederik Løchte Nielsen havde det fint efter han sammen med sin nye bulgarske makker Grigor Dimitrov havde spillet sig videre i Wimbledons herredouble-række.

- Jeg er stadig ubesejret her i Wimbledon. Det føles godt, sagde Frederik Løchte Nielsen, der efter sin sensationelle triumf sammen med englænderen Jonathan Murray i fjor stiller op som forsvarende mester.

Men førsterunde-kampen mod Bernard Tomic og Viktor Troicki blev kort.

Efter det dansk-bulgarske par havde vundet første sæt 6-3, trak modstanderne sig i begyndelsen af andet sæt, da Bernard Tomic havde pådraget sig en skade.

Først torsdag bliver det afgjort hvem Frederik Løchte Nielsen og Grigor Dimitrov skal møde i anden runde.

- Vi tager én kamp ad gangen. Men jeg mener, at vi både kan slå og tabe til alle. Så jævnbyrdige er parrene i rækken, sagde Frederik Løchte Nielsen, der ikke lagde skjul på, at han godt kunne tænke sig at ryge til tops én gang til.

- Men kan man vinde i rouletten syv gange i træk to på hinanden følgende år?, spurgte Frederik Løchte Nielsen retorisk på pressemødet, hvor Grigor Dimitrov roste ham til skyerne.

- Jeg elsker at spille double, og ikke mindst med Frederik. Vi går godt i spænd både på og udenfor banen. Nu må vi se, hvor langt vi kommer. Jeg har jo også min single at tænke på, sagde Grigor Dimitrov, der efter pressemødet med danske journalister blev belønnet med et knus af sin russiske kæreste, Maria Sharapova, udenfor interviewlokalet.

Dagens Gossip