Gladbach mister endnu et skridt i tysk topstrid

01/02/2014

Borussia Mönchengladbach lå hele efteråret lunt i svinget i forhold til at sikre sig en Champions League-udløsende placering i Bundesligaen.

Men den vesttyske traditionsklub er ved at spille sig ud agterud i ligaens topstrid. Lørdag blev det til 1-3-nederlag ude mod Hannover 96, og dermed har Borussia Mönchengladbach blot skrabet to point sammen i de seneste fire kampe.

Kampens første mål blev scoret af lettiske Artjoms Rudnevs, der overtrumfede den tidligere FC København-spiller Oscar Wendt i en hovedstødsduel og stangede bolden i nettet.

Små 10 minutter før slutfløjt fordoblede den tidligere Manchester United-angriber Mame Biram Diouf værternes føring, da han satte pandebrasken på et indlæg.

Få minutter efter bragte gæsternes Peniel Mlapa spænding tilbage i opgøret, da han - ligeledes på et hovedstød - dirigerede bolden i nettet.

Hannover sendte kort efter danske Leon Andreasen på banen for at tætne den defensive midtbane.

I det 89. minut slukkede Mame Biram Diouf gæsternes pointhåb, da han fladt sparkede kuglen i mål til kampens slutresultat, 3-1.

Med nederlaget glider Borussia Mönchengladbach ned på Bundesligaens femteplads, da konkurrenterne i topstriden - Dortmund, Leverkusen og Schalke 04 - alle vandt deres weekendkampe.