Gladbachs nye træner åbner med sikker sejr

23/09/2015

Den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach er endelig på pointtavlen i Bundesligaen efter seks kampe.

Onsdag aften vandt Gladbach med danske Andreas Christensen på banen i hele kampen med 4-2 over Augsburg i André Schuberts trænerdebut. Allerede efter 21 minutter førte hjemmeholdet med imponerende 4-0.

Schubert overtog mandag roret i Gladbach, efter at Lucien Favre sagde sit job op som følge af fem nederlag i sæsonens første fem ligakampe. I sidste sæson havde Favre ellers ført Gladbach op på en imponerende tredjeplads og dermed til en plads i Champions League.

Der er dog langt til at gentage den slutplacering, selv om Gladbach med sejren kravler væk fra sidstepladsen i Bundesligaen.

Den kedelige placering i bunden overtager Hannover 96, der på hjemmebane skuffende tabte 1-3 til Stuttgart. Leon Andreasen spillede de første 72 minutter for Hannover.

Det var mere end, hvad Pierre-Emile Højbjerg fik lov til. Den danske landsholdsspiller sad på bænken hele kampen for Schalke 04, der vandt med 2-0 over Eintracht Frankfurt. Bayer Leverkusen vandt med 1-0 over Mainz.

Borussia Dortmund led sæsonens første pointtab, da det på udebane blev til 1-1 mod Hoffenheim, som dermed fik sæsonens blot andet point. Resultatet betyder også, at Bayern München er alene i spidsen med 18 point mod Dortmunds 16.