Gladbachs nye træner åbner med sikker sejr

Den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach er endelig på pointtavlen i Bundesligaen efter seks kampe.

Onsdag aften vandt Gladbach med danske Andreas Christensen på banen i hele kampen med 4-2 over Augsburg i André Schuberts trænerdebut. Allerede efter 21 minutter førte hjemmeholdet med imponerende 4-0.

Schubert overtog mandag roret i Gladbach, efter at Lucien Favre sagde sit job op som følge af fem nederlag i sæsonens første fem ligakampe. I sidste sæson havde Favre ellers ført Gladbach op på en imponerende tredjeplads og dermed til en plads i Champions League.

Der er dog langt til at gentage den slutplacering, selv om Gladbach med sejren kravler væk fra sidstepladsen i Bundesligaen.

Den kedelige placering i bunden overtager Hannover 96, der på hjemmebane skuffende tabte 1-3 til Stuttgart. Leon Andreasen spillede de første 72 minutter for Hannover.

Det var mere end, hvad Pierre-Emile Højbjerg fik lov til. Den danske landsholdsspiller sad på bænken hele kampen for Schalke 04, der vandt med 2-0 over Eintracht Frankfurt. Bayer Leverkusen vandt med 1-0 over Mainz.

Borussia Dortmund led sæsonens første pointtab, da det på udebane blev til 1-1 mod Hoffenheim, som dermed fik sæsonens blot andet point. Resultatet betyder også, at Bayern München er alene i spidsen med 18 point mod Dortmunds 16.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip