Glædelig Leon A.-nyhed: Comeback i weekenden

- Jeg er med i truppen i hvert fald, og så må vi se, hvad der sker. Jeg håber da, at jeg får et par minutter, siger Leon Andreasen, der indrømmer, at han efter korsbåndsskaden i september måtte samle sig selv op fra gulvbrædderne.

- Jeg har ikke været tæt på at give op, men det var hårdt i starten, da jeg blev skadet og vidste, hvad der skulle stå på programmet det næste halve år. Det tog mig noget tid at komme over det slag, men så er det bare den samme røvkedelige træning dag efter dag. Det æder man sig ligesom bare igennem på en eller anden måde, siger Leon Andreasen til DanskerDong i programmet, der sendes lørdag eftermiddag.

Den tidligere AGF'er startede sæsonen i et rasende tempo.

Andreasen nåede at spille 10 kampe for Hannover 96, lavede seks mål og fik endda comeback for det danske landshold i VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet.

Men så gik det igen galt for Leon Andreasen, der har kæmpet en voldsom kamp mod skaderne i hele sin karriere.

I Bundesligaopgøret mod Nürnberg den 26. september var uheldet ude. Her rev Leon Andreasen sit korsbånd over og har siden trænet knæet så stærkt, at han nu er på vej tilbage.

Og det er ikke hvilken som helst kamp, midtbanekrigeren er udtaget til. Mens Hannover, der ligger nummer ni i Bundesligaen, hverken har europæisk fodbold eller nedrykning at spille om, er Fortuna Düsseldorf hårdt presset.

Klubben er á point med Augsburg på den 16.-plads, der kaster klubben ud i to playoff-kampe mod Kaiserslautern, der blev treer i 2. Bundesliga, om at få lov at spille Bundesliga igen til næste sæson.

Dagens Gossip