Glædeligt nyt til 1,5 millioner danskere: Penge på vej

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

04/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der penge på vej til 1,5 millioner danskere.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at et hav af danskere kæmper med at få enderne til at hænge sammen.

Og derfor falder det på et tørt sted, at der nu er udsigt til ekstra penge mellem hænderne for 1,5 millioner danskere.

I en ellers mørk tid lyser Tryghedsgruppen nu op med en glædelig nyhed for sine medlemmer.

For niende år i træk løfter gruppen nemlig sløret for, at de er klar til at distribuere en betydelig bonus på intet mindre end 1 milliard danske kroner.

Men selvom denne generøsitet ikke er et nyt fænomen; siden 2016 har Tryghedsgruppen uddelt over 6,7 milliarder kroner til sine medlemmer, så giver det ekstra god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet, da Tryghedsgruppen står fast ved sit løfte om at belønne sine medlemmer, på trods af de økonomiske udfordringer, som aktietilbagekøbsprogrammet i 2023 medførte.

Det skriver Finans.dk.

Med et overskud på 528 millioner kroner for det forgangne år, har bestyrelsen besluttet at fastholde bonusprocenten på 6% - en beslutning, der vidner om en forsigtig, men stadig generøs tilgang til medlemsbonusser:

"Medlemsbonus er blevet en integreret del af Tryghedsgruppens aktiviteter og er med til at knytte medlemmerne til Tryghedsgruppen. Det er derfor vores mål også i de kommende år at udbetale medlemsbonus i intervallet 5-8 pct., afhængig af de økonomiske resultater", siger Jørn Rise Andersen i en kommentar.

Det er værd at bemærke, at Tryghedsgruppen ejer 47,6 pct. af Tryg-koncernen ved udgangen af 2023, og det har bidraget betydeligt til en egenkapital, der nu runder 44 milliarder kroner. Denne økonomiske styrke er en nøglefaktor, der muliggør de årlige bonusudbetalinger til de godt 1,5 millioner medlemmer, der nu kan se frem til endnu et år med økonomisk tilskud.