»Glee« fortsætter uden Cory Monteith

Producenten 20th Century Fox Television har besluttet at lade »Glee« fortsætte, selv om en overdosis heroin og alkohol kostede Cory Monteith livet sidste weekend.

Den 31-årige skuespiller blev fundet død på et hotelværelse i Vancouver i lørdags og dermed mangler en af musicalseriens hovedpersoner.

Nyhedshjemmesiden TMZ vil vide, at manuskriptorfatterne samledes til krisemøde onsdag for at drøfte, hvordan Monteiths figur Finn Hudson skrives ud af historien. Det skete angiveligt i forlængelse af ledelsens beslutning om at lade serien køre videre.

»Selvfølgelig bliver »Glee« ikke taget af programmet. Hvis man ser på økonomien og det forhold, at der er tale om en ensemble-sag, er det klart, at serien kan fortsætte. Den handler jo ikke om kun en enkelt karakter«, påpeger TMZs anonyme kilde på produktionen og påpeger, at »så sent som sidste år kom der nye unge til og andre tog eksamen«.

Kilden oplyser, at forfatterholdet tager sig god tid og skal mødes igen. »Der er kun gået kort tid og tingene skal fungere i »Glee«-sammenhæng, så der er endnu ikke truffet nogen beslutning«, lyder det om Finn Hudson exit fra handlingen.

Serien startede i 2009 og er blevet et kæmpehit i store dele af verden. Efter planen tager Fox hul på femte sæson i midten af september.

Dagens Gossip