Glee-stjerne Cory Monteith døde af heroin og alkohol

Det var en blanding af heroin og alkohol, der kostede Cory Monteith livet. »Glee«-stjenrnen blev fundet død på et hotel i Vancouver lørdag eftermiddag og i går kunne byens retsmedicinske institut offentliggøre resultatet af obduktionen.

Retslægeembedet fastslår i en pressemeddelelse, at den 31-årige skuespiller døde af »den blandede giftvirkning fra alkohol og heroin«.
Det hedder videre, at den dødbringende overdosis næppe blev indtaget med vilje.

»Der er absolut intet, der tyder på, at det var noget som helst andet end et tragisk uheld«, siger retslægens talskvinde Barbara McLintock, mens Brian Montague fra Vancouvers politi oplyser, at hotelværelset rummede »bevismateriale, der peger i retning af en overdosis«. Han tilføjer, at det nu er helt udelukket, at Monteith døde som følge af en forbrydelse.

Skuespilleren begyndte at tage stoffer som 13-årig og var kun 19, da han var indlagt til afvænning første gang. I foråret søgte TV-stjernen atter professionel hjælp til at komme ud af sit misbrug.

En talsmand for Monteiths kæreste Lea Michele takker på »Glee«-skuespillerindens vegne for den støtte, hun oplever fra parrets fans. »Lea er sammen med Corys familie og de forsøger i fællesskab at håndtere det forfærdelige tab«, lyder det.

Monteith er den seneste uge kendis, som er død af stoffer og sprut. I sommeren 2011 kostede en spiritusforgiftning den engelske sangerinde Amy Winehouse livet i en alder af blot 27 år og i januar 2008 døde den 28-årige australske skuespiller Heath Ledger af en overdosis receptmedicin. Ugen før kom den tidligere barnestjerne Brad Renfro til at tage for meget heroin og døde af det, kun 25 år gammel.

Dagens Gossip