God afslutning af Bjørn og Hansen på Wentworth

Kunsten er at spille godt og stabilt over alle fire dage i golf, hvis man vil være med helt fremme. Og det gjorde hverken Thomas Bjørn eller Anders Hansen, selv om de begge sluttede BMW PGA Championship af lige så godt, som de begyndte.

Begge leverede søndag en fin 69-runde, altså tre slag under par, hvilket var på niveau med det, der bragte de to rutinerede danskere op i førerfeltet efter førstedagen i turneringen.

Men det bløde i midten, spillet fredag og lørdag, manglede lige det held og den præcision, der også skal til, hvis man skal vinde en turnering. Og så endte Anders Hansen, der vandt turneringen i 2002 og 2007, på en 37. plads i samlet minus to, mens Thomas Bjørn i samlet minus én landede som nummer 40 af de 71 finalister.

Finalefeltets tredje dansker, Søren Kjeldsen, sluttede med en runde i par (72 slag), hvilket også blev hans samlede resultat, og det udløser en placering som nummer 45.

Kampen om førstepladsen blev en intens og medrivende affære, da tre spillere alle sluttede 10 slag under par. Italiens Matteo Mannassero, Englands Simon Khan og skotten Marc Warren måtte derfor ud i omspil.

Det blev dog hurtigt til en duel, da Warren blev elimineret på første omspils-hul. Derefter var det en tæt kamp mellem Khan og Mannassero, men sidstnævnte, der kun er fyldt 20 år for en måned siden, havde de bedste nerver, og derfor kunne italieneren til sidst kåres som den hidtil yngste vinder af BMW PGA Championship nogensinde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip