God Brøndby-nyhed: Agger er klar til Europa League-kamp

Brøndby-træner Thomas Frank glæder sig over, at Daniel Agger er i spil til kampen mod Paok i Europa League-kvalifikationen på torsdag.

Samtidig ser resten af truppen også ud til at være i en god forfatning hen mod det svære opgør i Grækenland.

- Vi kan glæde os over, at hele truppen ser ud til at være frisk til kampen på torsdag, og en spiller som Daniel Agger er også i spil til startopstillingen, hvis han altså kan spille sig på holdet. Men det kan han jo nok, siger Thomas Frank.

Han er glad for 4-0-sejren over Viborg søndag eftermiddag, som giver holdet selvtillid til kampen mod grækerne.

- Det bliver en svær opgave på torsdag, hvor Paok er favorit. Men man må bare sige, at sejre og gode præstationer avler selvtillid. Vi fik sejren over Viborg, og det gør selvfølgelig, at vi kan tage derned med en større tro på tingene.

- Det er en stor mulighed for klubben, at vi kan spille os i Europa Leagues gruppespil, især når man ser på klubbens historik. Vi skal forberede os godt, og så skal vi forsøge at skabe et godt resultat, men det bliver svært, siger han.

Den dobbelte målhelt fra Brøndbys sejr i Viborg, Teemu Pukki, er også glad for, at holdet endelig fik tanket selvtillid frem mod opgaven i Grækenland.

- Det bliver en hård kamp på torsdag, og det er en langt sværere modstander end Omonia Nicosia. Vi har tanket lidt selvtillid, men vi skal derned og kæmpe.

- Vi bliver nødt til at hjælpe vores forsvar og forsøge ikke at lukke mål ind i den første kamp, siger Pukki.

Derfor glæder den finske angriber sig også over, at man formåede at holde nullet i kampen mod Viborg.

- Vi holdt nullet, og det var virkelig vigtigt. Vi har lukket for mange mål ind tidligere, og resultatet giver os tro på tingene fremadrettet, siger Pukki.

Opgøret mod Paok spilles torsdag aften i Grækenland og sparkes i gang klokken 21.

/ritzau/

Dagens Gossip