God nyhed: Babyen fra tasken i Valby har nu fået et nyt hjem

Skrevet af Holger Madsen

04/02/2013
Den nyfødte pige blev i sidste uge fundet efterladt i en lilla sportstaske i Valby, politiet leder stadig efter hendes mor. Babyen var svøbt i et tæppe, og placeret i sportstasken. Københavns Politi oplyser, at sporene peger i retning af, at der er tale om en rumænsk prostitueret, men efterforskningen fortsætter. Imens er den glædelige nyhed i sagen, at pigen nu har fået et nyt hjem i form af en plejefamilie. Løsningen er i kommet i stand i samarbejde med de sociale myndigheder, og spædbarnet blev overdraget til plejedfamilien søndag. Så det er da godt nyt, efter at hun fik en brutal start på livet. Aftalen er, at pigen indtil videre skal bo hos plejefamilien de kommende tre måneder. Hun har det i øvrigt godt, og kommer sig uden mén.

Mest læste i dag

Den nyfødte pige blev i sidste uge fundet efterladt i en lilla sportstaske i Valby, politiet leder stadig efter hendes mor.

Babyen var svøbt i et tæppe, og placeret i sportstasken.

Københavns Politi oplyser, at sporene peger i retning af, at der er tale om en rumænsk prostitueret, men efterforskningen fortsætter.

Imens er den glædelige nyhed i sagen, at pigen nu har fået et nyt hjem i form af en plejefamilie.

Løsningen er i kommet i stand i samarbejde med de sociale myndigheder, og spædbarnet blev overdraget til plejedfamilien søndag.

Så det er da godt nyt, efter at hun fik en brutal start på livet.

Aftalen er, at pigen indtil videre skal bo hos plejefamilien de kommende tre måneder.

Hun har det i øvrigt godt, og kommer sig uden mén.