God sex - så meget forbrænder du!

Motion er ikke for alle! Selvom vi danskere er flittige gæster i motionscentret, er det ikke alle, der er lige vilde med hård træning. Heldigvis er der alternativer; et godt og aktivt sexliv!

Sex – dét forbrænder du

I bogen ’The Ultimate Sex Diet’ skriver den amerikanske forfatter og fitness-guru Kerry McCloskey, at du kan forbrænde 630 kJ. på kun én times hed sex!

McCloskey har blandt andet været med til at introducere begrebet ’sexercise’ (sammentrækning af sex og exercise red.), og hun er en af amerikanernes helt store eksperter på området.

Ifølge Chefdiætist Lisa Bolting fra Slankedoktor.dk svarer sexakten til en god løbetur i kalorieregnskabet. Hun forklarer:

- Afhængig af hvor lang tid du dyrker sex og med hvilken intensitet kan dette give det samme som en løbetur på op til 12 km. Så faktisk er sex tre gange om ugen i en måned en ganske effektiv form for motion.

Find inspiration til dit sexliv - se mange flere sexstillinger på Q.dk

Sex – andre gode grunde til at dyrke det

Kerry McCloskey skriver videre, at udover at være fornøjeligt og forbrænde masser af kalorier, kan sex ligeledes være gavnlige på følgende områder:

• Dit hjertekarsystem bliver styrket
• Din hud får glød
• Dine menstruationssmerter bliver lindret
• Du bliver mindre irritabel
• Du bliver afstresset og afslappet

Sex er bedst som træningssupplement

For at få det optimale, rent træningsmæssigt, ud af ens sexliv, kræver det dog en indsats. Der skal altså med andre ord lægges energi i udfoldelserne.

Bedst er det også, hvis sex som motion bliver brugt som supplement til den mere konventionelle form for motion, så helt udenom løb, cykling etc. kommer man altså ikke.

 Fun facts om penisser - se med  på Q.dk

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip