Gode nyheder for hunden, som fik tape om snuden

Hunden Caitlin fra South Carolina i USA blev for nyligt verdensberømt, fordi et billede af det stakkels dyr blev postet på de sociale medier.

Billedet viser, hvordan dyremishandlere har tapet Caitlins snude til, så der hverken kom blod til tungen, og så hun uden tvivl har været i stor smerte i flere døgn, hvor tapen har siddet fast.

Læs også: Stor dusør udloves på den person, som gjorde dette ved en uskyldig hund

Den brune Staffordshire-terrier er dog nu i bedring, melder de dyrlæger, der passer og plejer hunden på et dyreinternat ifølge opposingviews.

- Hun har stadig en del hævelser, men hun går omkring. Hun spiser små portioner mad, siger Kay Hyman, der er talsperson for Charleston Animal Society, der passer terrieren.

Hun uddyber dog:

- Jeg får det til at lyde, som om hun har det rigtig godt, men det her er meget meget seriøse skader. Hun har lang vej igen. Uanset om hun skal opereres eller ej, så vil det tage hende måneder at blive “normal” igen, uddyber Hyman.

Hundens tidligere ejere fandt ved et tilfælde Caitlin og ringede til alarmcentralen.

Senere hen kontaktede de internatet og fortalte, hvem der havde købt Caitlin af dem – en mand, der fik hende for kun 10 dollars.

Det gjorde han, fordi de tidligere ejere oplevede, at Caitlin lavede for meget ravage i deres hjem, og de var derfor nervøse for om balladen ville medføre, at udlejerne ville smide dem ud af deres hjem.

De tidligere ejere er oprevede over situationen, og siger ifølge oppisingviews:

- Lad mig ikke finde dig (gerningsmanden red.). Det er alt, hvad jeg har at sige. Lad mig ikke finde dig, for det er en del af min familie, som du har gjort nogle onde ting ved, siger den ene således.

Informationen fra de tidligere ejere kan højst sandsynligt lede politiet i retning af gerningsmanden.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip