"Godfather"-legende: Alder er ingen hindring

Selv om Robert De Niro for længst har passeret pensionsalderen, er der stadig masser af krudt i den legendariske skuespiller.

Dåbsattesten siger 72 år, men den dobbelte Oscar-vinder stryger stadig på job og stopper først den dag, han segner.

Det skriver Reuters.

- Vi har en tendens at føle os mindre vigtige på nogle områder, jo ældre man bliver, men det er helt forkert, lyder det fra "The Deer Hunter"-stjernen.

- Folk, der bliver ældre, bliver sat lidt ud på sidelinjen, tilføjer De Niro, der privat er fraskilt og far til seks børn.

Den legendariske mesterskuespiller er snart aktuel i komediefilmen "Praktikanten", hvor den tjekkede ejer af et online modemagasin tvinges til at hyre en ældre praktikant, der bliver spillet af De Niro.

Skuespilleren håber på, at filmen vil revolutionere filmbranchen.

- Hvis filmen går godt - og det håber vi, den gør - så åbner det måske muligheden for, at der bliver lavet lignende film. Det er et fantastisk, filmisk tema, når den yngre generation møder den ældre, lyder det fra stjerneskuespilleren, som stadig har masser af film på plakaten.

"Praktikanten", der har Anne Hathaway i den kvindelig hovedrolle som magasinejeren, får dansk biografpremiere den 1. oktober, og til jul er De Niro også aktuel i dramaet "Joy".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip