Godt tip: Du kan drikke dig ud af vintertristheden

Sundhedscoach, RikkeMaija Dif, giver sit bud på, hvordan du med skønne juicer kan undgå at løbe tør for energi, når vinterens kulde og mørke for alvor kommer.

- Juice kan absolut give dig ekstra energi om vinteren. Vores krop og celler elsker at få sund 'rigtig' mad, som er nem at optage. En friskpresset juice er en nem måde at få bragt forsyninger direkte ud i kroppen på, og er derfor en god kilde til vitaminer, mineraler og antioxidanter, som vi især har brug for om vinteren, siger sundhedscoach RikkeMaija Dif.

Mad & Bolig giver dig fem lækre juiceopskrifter, der booster dit energiniveau.

Lav din egen energibombe

Sundhedscoachen elsker at juice både frugter og grøntsager. Lige nu er favoritten denne juice, der er sprængfyldt med energi:

2 cm økologisk citron med skræl

1 stort økologisk æble

2 stilke bladselleri

1/2 broccoli stok

1 god håndfuld spinatblade

7-10 cm agurk

-Denne juice bomber dine celler med blandt andet jern, calcium, magnesium og aminosyre. Jo bedre dine celler har det, jo mere energi har du, fortæller RikkeMaija Dif.   

Husk olien
RikkeMaija Dif anbefaler, at du giver den færdige juice 1-2 spsk. koldpresset kvalitetsolie. Det sikrer en bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer og er med til at holde dit blodsukker stabilt og mindske sukkertrangen.

Se hvilke 8 råvarer, der er fantastiske at spise i november måned

Af Simone Gullberg, Mad & Bolig/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip