Godt udseende vrages til fordel for god sex

Det siges, at det ydre tænder, mens det indre tæller. Nu kan det så tilføjes, at ikke blot det indre tæller, det gør god kemi og evnerne til at fungere godt i sengen i høj grad også.

Anno 2013 endda i sådan en grad, at kun flere og flere både kvinder og mænd hellere vil have gode og givende oplevelser i sengen frem for en super attraktiv partner, der er mindre interessant på lagnerne.

Vigtig viden: Tre madvaner der afslører, om du er god i sengen

Det viser ny undersøgelse foretaget af Danmarks førende netsex-datingside for singler på nettet, Singlesex.dk.

God sex giver basis for godt forhold

- At man svinger godt sammen i sengen, betyder kun mere og mere for muligheden for, at man i sidste ende måske også vælger at blive fast par. Sådan har kun flere og flere danskere det, er vores helt klare opfattelse, og noget som sidens nye undersøgelse da også kun bakker op omkring, siger indehaver af Singlesex.dk, Morten Fabricius, i en pressemeddelelse.

Ikke kun kvinderne: Mænd faker også orgasmerne

I dag er det blot helt almindeligt, at man ikke bliver kæreste over den sædvanlige kop kaffe på en cafe, også selv om god kemi og tiltrækning umiddelbart er tilstede.

Derimod sker den endelige blåstempling meget ofte i dobbeltsengen. Og det overrasker ikke Morten Fabricius:

- Kvinder, der dater via nettet, har generelt større mulighed for at vælge og vrage end mænd har, og sådan har det i alle årene med netdating været. Og når det kommer til at finde ny kæreste, så skal det altså også bare fungere optimalt i sengen.

Se hvor hvor ofte vi dyrker sex: Er dit sexliv normalt?

Dagens Gossip