Gør din træning til en vane

Hvis du har svært ved at holde dig i form fordi det er kedeligt, så kan det være en fordel at dyrke rådene fra den personlige træner, britiske David Caldwell.

At træne kan nemlig være kedeligt, men det behøver det ikke at være. Hemmeligheden bag at kommer i form er nemlig at finde en træningsform, du nyder, og som du kan blive ved med at dyrke, indtil det bliver en del af din rutine ifølge ham.

Ifølge femalefirst.co.uk tager det 21 dage, før noget bliver en vane, og der er lidt under 21 dage til det nye år, så det er på tide at komme i gang.

Få nye redskaber ind i træningen

Mens alle andre planlægger at starte på deres nytårsforsæt i det nye år, så er din allerede blevet en vane. Når det nye år kommer, så skal du bare fortsætte det gode arbejde.

Læs hvad du skal undgå at spise efter træning på ELLE.dk

At indarbejde redskaber i din træning kan puste nyt liv i den, og gøre den sjov. Det kan for eksempel være med en hulahopring, ved at spille tennis, dyrke spinning eller træner med pilatesbolde.

Det er alle fine redskaber, der kan stramme din træning op, og det gode er, at du kan bruge dem på forskellige træningsniveauer.

Dans dig i form

Det betyder, at efterhånden som du kommer i bedre form og er mere vant til dine øvelser, jo mere kan du forøge sværhedsgraden med små justeringer.

For kvinder der elsker at danse, men som ønsker større effekt end ved en aerobictime, er det perfekt at dansekonditionstræning.

Det er en ny træningsform, der kombinerer forskellige danseformer med høj intensitet med almindelige træning og er god at bruge, hvis du vil fedtforbrænde og strammes op.

Læs hvordan du forbrænder mere efter træning uden at røre en finger på ELLE.dk

På samme måde er Zumba fantastisk til at markere, forme kroppen og forbrænde fedt, og har derfor kendte udøvere som Michelle Obama, Madonna og Jennifer Lopez.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip