Gør et boligkup: Grimt, koldt og gult - men velegnet til rockerborg

Hvis man ikke prøver, så får man det aldrig solgt. Det må være nogenlunde den filosofi, som ejeren af et hus medfølgende nedlagt købmandsbutik i Mogenstrup syd for Skive arbejder efter, selvom vedkommende går noget utraditionelt til værks.

Herligheden, som nu er sat til salg for 199.000 kroner, er opført i gule sten. Og således skriver sælger i salgsopstillingen:

- Beboelsen på 130 m2 er underligt indrettet, og fremstår ... ehm ... nedslidt, er nok et dækkende ord. 

Det fremgår, at det er en klar fordel, hvis man ikke er kræsen eller er blottet for smag. 

Men køber man huset, så får man ikke alene tag over hovedet. Man overtager også en ejendom, der trænger til en kærlig hånd. Således trænger flere af vinduerne til at blive skiftet, skriver sælger og fortsætter:

- Indvendigt er døre, gulve mm. flot patineret af hunde og andre husdyr. Stuen blev dog malet i en fin, gul farve i 2001.Trappen til 1. sal er fjernet og arealet slettet i BBR for at kunne opnå højere boligsikring. Den nu nedlagte overetage indeholder 2 værelser, der om vinteren, grundet elendig isolering, er umulige at varme op. Loftshøjden i det ene af værelserne er latterlig.

Det er dog ikke det hele, der er faldefærdigt. Det fremgår nemlig også, at huset har et kun to år gammelt pillefyr og stålskorsten. Kælder og garage imponerer dig ikke nogen, står der.

Dermed ikke sagt, at ejendommen er ubrugelig, mener sælger.

- Velegnet til mindre erhverv, pladskrævende hobby, foreningslokaler, rockerborg, skunklaboratorium eller andet.

Hele handlen kan dog ende med at falde sammen på grund af økonomi. Ifølge salgsopstillingen vil kreditforeninger ikke røre ejendommen med en ildtang. Derfor kan der kun handles kontant.

Der er formentlig heller ikke orden i papirene.

- Tilstands- og energirapporter vil nok samlet være i tamilsagsstørrelse, blot marginalt mere underholdende, står der videre.

Sælger er formentlig godt klar over, at økonomi kan spærre vejen for et salg. Derfor tilbyder vedkommende også at bytte med en sjov bil eller motorcykel.

Se hele salgsopstillingen her.

Dagens Gossip