GOG bryder dårlig stime efter drama

22/02/2014

Efter fire nederlag på stribe fik GOG's håndboldherrer igen noget at juble over. På udebane mod Mors/Thy blev det til en sejr på 27-26.

Som det anes ud fra cifrene, var der tale om en tæt kamp. Holdene gik til pausen ved 14-14, og de fulgtes tæt ad resten af kampen.

Mors/Thy havde chancen for at udligne, men fynboerne holdt hjem i den spændende afslutning.

For det vindende hold scorede Snorri Gudjonsson fem mål, mens Kasper Kvist nettede ni gange for hjemmeholdet.

Med sejren kom GOG et skridt tættere på slutspillet. Holdet ligger nummer fem i ligaen i kraft af bedre målscore.

En anden lørdagskamp - bundkampen Ringsted-Skive - blev også en jævnbyrdig affære, der sluttede 20-20.

I dagens tredje kamp vandt Århus Håndbold 30-27 ude over Ribe/Esbjerg efter en føring på 18-13 ved pausen.

Århus Håndbold ligger på sjettepladsen med samme pointtal som GOG, nemlig 29.