GOG indtager andenpladsen efter nem sejr i Midtjylland

24/11/2015

På papiret lignede det en håndboldkamp mellem to jævnbyrdige hold, men da opgøret mellem HC Midtjylland og GOG blev fløjtet i gang, var jævnbyrdigheden svær at få øje på.

Sydfynboerne vandt nemlig overraskende klart med 34-27 på udebane i Herning, og dermed stormer træner Jakob Larsens mandskab helt op på andenpladsen i Boxer Herreligaen med 15 point for 13 kampe.

HC Midtjylland er med 12 point nummer ni i den enormt tætte række.

Den fynske sejr blev skabt i de sidste 20 minutter af første halvleg, hvor gæsterne gik fra 9-8 til en pauseføring på 22-13.

I anden halvleg nåede GOG's føring en overgang op på 11 mål, inden hjemmeholdet fik reddet en smule af æren i slutminutterne.

Hos GOG lagde man især mærke til den unge tometermand Andreas Holst. Den tidligere U19-verdensmester storspillede på venstre back og blev topscorer med ni mål.

Kampens topscorer fandt man dog hos midtjyderne, hvor Martin Lysdahl hamrede ti kugler i kassen.