GOG nappede DM-bronze trods nederlag i Kolding

28/05/2016

For første gang i otte år er GOG tilbage på medaljeskamlen i dansk håndbold.

Lørdag sikrede fynboerne sig bronzemedaljerne med en samlet sejr på 58-56 over KIF Kolding København.

GOG havde vundet det første opgør på hjemmebane med 32-27 og kunne lørdag tåle et nederlag på 26-29 i Kolding.

Hurtigt i returkampen fik de fynske gæster skabt sig et forspring på 6-2 og dermed en samlet føring på hele ni mål med 50 minutter tilbage af bronzeduellen.

Stille og roligt begyndte KIF-stjernerne at æde sig ind på GOG, og ved pausen førte værterne med 14-13.

Et kvarter inde i anden halvleg bragte Lukas Karlsson balance i tingene, da han sendte KIF i front med 24-19.

Det sidste kvarter udviklede sig til et stort drama, hvor GOG-spilleren Lasse Møller scorede flere vigtige mål for gæsterne. Han stod blandt for reduceringerne til 25-28 og 26-28.

Senere lørdag skal DM-guldet placeres, når Team Tvis Holstebro får besøg af Bjerringbro-Silkeborg. De midtjyske gæster vandt det første opgør med 27-20.