GOG redder point til sidst mod tophold

07/11/2014

Der var drama for alle pengene, da HC Midtjylland og GOG Håndbold fredag aften spillede 28-28 på førstnævntes hjemmebane.

HC Midtjylland, der ligger nummer to i Boxer Herreligaen, var bagud 10-16 ved pausen, men efter kampen kunne hjemmeholdet ærgre sig mest over at være gået glip af sejren.

Allerede 12 minutter inde i anden halvleg havde HC Midtjylland udlignet til 19-19, og senere kom topholdet foran med to mål.

16 sekunder før tid fik GOG's Rasmus Jensen imidlertid udlignet til slutcifrene.

HC Midtjylland har 14 point for 11 kampe, fem point færre end førende KIF Kolding København, der har spillet en kamp mindre.

GOG Håndbold har syv point for 11 kampe.

Lemvig-Thyborøn Håndbold har også syv point efter en sejr på 29-27 hjemme over Mors-Thy Håndbold, der har otte point.