GOG rykker op i slutspilsfelt efter sejr i drama

28/12/2014

GOG's håndboldherrer sejrede søndag i en kamp, der på sigt kan få betydning for, hvor nogle af de otte slutspilspladser havner i Boxer Herreligaen.

Med sejren på 27-26 ude over Team Tvis Holstebro avancerede fynboerne fra niende- til syvendepladsen, lige efter søndagens modstander på samme pointtal.

Tvis førte ellers det meste af kampen, men 19 minutter før tid kom GOG foran for første gang ved 19-18.

Det forblev tæt til det sidste, og 47 sekunder før tid scorede Mikkel Kjær Møller det afgørende mål til slutresultatet.

Både GOG og Tvis har 20 point for 19 kampe, mens Sønderjyske, Mors/Thy og Århus Håndbold alle har 18.

Mindre var spændingen, da Ribe-Esbjerg på hjemmebane slog Skanderborg 25-21 efter 12-10 ved pausen.

Ribe-Esbjerg har dermed 17 point og fik kontakt til det brede midterfelt, der kæmper om de yderste slutspilsmandater, mens Skanderborg fortsat er plantet på næstsidstepladsen.

I søndagens sidste kamp tabte ligaens agterlanterne Odder klart med 22-29 på hjemmebane til Bjerringbro-Silkeborg.

Odder fulgte godt med i første halvleg, som sluttede 13-14, men udeholdet trak fra efter pausen.

Bjerringbro-Silkeborg ligger nummer fire med 25 point, det samme som HC Midtjylland på tredjepladsen.