GOG-træner: Brændte chancer kostede finaleplads

Ansigtet var malet med skuffelse, da GOG-træner Jakob Larsen skulle analysere på lørdagens Final 4-nederlag på 18-21 til Bjerringbro-Silkeborg, der nu kan se frem til finale mod KIF København søndag.

Sydfynboerne missede nemlig et hav af oplagte scoringsmuligheder, og så kunne Bjerringbro-Silkeborg trække fra i de sidste 10 minutter

- Jeg er mega skuffet. Jeg synes, vi står fantastisk i vores forsvar, og så snart Kristian Kjelling, der altid er god i de afgørende kampe, begynder at drive lidt gæk med os, går vi korrekt op og tager ham ud.

- Men da vi så brænder et sted mellem otte og 10 hundredeprocentschancer, bliver det svært, siger Jakob Larsen.

GOG-træneren følte længe, at det var et spørgsmål om tid, før hans hold ville trække fra et til tider krampagtigt spillende Bjerringbro-hold.

- Da vi er foran 15-13, har vi mulighed for at komme 16-13 og endda 17-13. Men dem misser vi, og i stedet får vi en udvisning, der gør, at de kommer tilbage i kampen og får momentum, hvilket ødelægger kampen for os.

Jakob Larsen skal nu forsøge at piske noget humør og gejst ind i sine skuffede spillere, inden det første DM-kvartfinaleopgør mod Team Tvis Holstebro på næste lørdag.

- Det skal kunne lykkes, Vi er skuffede i dag, men når vi mødes på mandag, så er det med fuld fokus på slutspillet.

- Vi må arbejde med tingene fra denne kamp og se, om vi kan blive lidt bedre til at afslutte.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip