GOG trynet af ungt Aalborg-mandskab

27/02/2014

GOG kunne med en udesejr over Aalborg Håndbold endegyldigt sikre sig en plads i Herre Håndbold Ligaens slutspil.

Men den var hjemmeholdet ikke med på, og sydfynboerne måtte trisse ud af Gigantium med et 22-23-nederlag.

Første halvleg var en lige - og til tider sjusket - affære, og først til sidst lykkedes det Aalborg, der kæmper med Team Tvis Holstebro om ligaens tredjeplads, at trække fra. 14-12 førte værterne efter 30 minutters spil.

På grund af flere skader hos stamspillere måtte Aalborg sætte deres lid til klubbens unge talenter, og de efterlod et flot indtryk. Sammen med en forrygende Richard Kappelin i målet forhindrede Aalborg GOG i at score i anden halvlegs første 10 minutter.

Aalborg havde mere held med angrebsspillet, hvor den unge stregspiller Simon Hald med sine 203 centimeter var en torn i øjet på GOG'erne

Gæsterne var en overgang bagud med fem mål, men mod slutningen af kampen fik holdet bedre fat, og med tre minutter tilbage var stillingen blot 22-20 til Aalborg. Men GOG nåede aldrig helt op, og det endte med et snævert nederlag på 22-23.

Fynboerne kan dog sikre sig en plads i slutspillet med en hjemmesejr over bundholdet TMS Ringsted på lørdag.