GOG vinder pokalgys og slider sig i Final-4

GOG's håndboldherrer er klar til Final-4 i landspokalturneringen, efter at sydfynboerne vandt en meget spændende kvartfinale med 30-28 over Bjerringbro-Silkeborg efter forlænget spilletid.

1800 tilskuere i GOG Arena fik en ekstremt tæt kamp, hvor stillingen var 13-13 ved pausen og 25-25 efter ordinær tid, inden hjemmeholdet under stor jubel afgjorde det hele i de to gange fem minutters forlængelse.

Her førte GOG hele vejen, og Henrik Jacobsen sørgede for den endelige afgørelse med sin scoring til 30-28 i de sidste sekunder.

Sydfynboerne så ellers ud til at være ramt af nerver i slutningen af de ordinære 60 minutter. Holdet bragte sig foran 25-24 med ti minutter igen, men derefter lykkedes det slet ikke at score yderligere i en noget forkrampet slutfase.

Men heller ikke gæsterne formåede at udnytte flere muligheder for at skabe en afgørelse.

Rutinerede Michael Knudsen var i lang tid sikkerheden selv på BSV-stregen, men brændte for første gang med to minutter igen.

Hjemmeholdets Minik Dahl Høegh fremprovokerede en udvisning til BSV's Rasmus Jensen 33 sekunder før tid, og GOG-træner Jakob Larsen tog omgående timeout for at lægge en slagplan.

Men da planen skulle føres ud i livet, smed Dahl Høegh bolden væk, og så måtte de to hold ud i forlænget spilletid.

Med sejren er GOG det første af de fire hold i Final-4. De øvrige deltagere bliver fundet tirsdag, onsdag og torsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip