Golden State udligner med klar sejr i NBA-finaleserie

Efter to nederlag i træk er Golden State Warriors tilbage på sejrssporet i finaleserien om det nordamerikanske basketballmesterskab.

I den fjerde NBA-finale vandt Golden State på udebane med overbevisende 103-82 over Cleveland Cavaliers, og dermed er stillingen 2-2 i finaleserien, hvor det kræver fire sejre at sikre sig trofæet.

Golden States store profil Steph Curry, der er kåret som årets spiller i NBA, blev sammen med holdkammeraten Andre Iguodala topscorer med 22 point.

Samtidig lykkedes det denne gang at holde Clevelands LeBron James nede på 20 point. I de tre første kampe havde James gennemsnitligt lavet 41 point.

Superstjernen havde en hård aften og måtte behandles for skrammer i hovedet, efter at han tørnede sammen med en fotograf.

En udmattet James blev også ramt af krampe i det ene ben mod slutningen af kampen.

- Den største forskel var, at vi spillede langt hårdere. Vi gjorde ikke så meget anderledes mod LeBron. Vi var bare stærkere og mere aktive, konstaterer Golden State-coach Steve Kerr ifølge nyhedsbureauet AFP.

Hvis man skal tro statistikkerne, var det en vital sejr i Golden States jagt på NBA-trofæet. Intet hold har nemlig præsteret at komme tilbage fra 1-3 i kampe i finaleserien.

- Vi forstod at følge med i tempoet i kampen denne gang. Vi aftalte at sætte dem under pres fra start og ikke lade dem føle sig så sikre som i de seneste kampe, siger Steph Curry.

/ritzau/

Dagens Gossip