Golf: Danskere halter efter i Dubai

Caroline Woziackis forlovede, nordirske Rory McIllroy, er på vej mod endnu en triumf i Europa Tour-turneringen Omega Dubai Desert Classic.

McIlroy fører turneringen efter at have gået de to første runder i samlet 11 slag under par. Hans nærmeste forfølger er amerikaneren Brooks Koepka, som har brugt et enkelt slag mere.

Til turneringens hjemmeside spår nordireren sig selv gode chancer for at holde føringen frem til søndag, hvor turneringen slutter.

- Jeg har været god til at bevare føringen i de turneringer, jeg har vundet. Jeg føler, at jeg stadig spiller godt, jeg kender banen lige så godt, som alle andre, og jeg forventer at gå to gode runder i weekenden, så jeg forhåbentligt vinder turneringen.

Efter første runde var både Søren Hansen og Søren Kjeldsen i top 10 i turneringen.

Helt så godt ser det ikke længere ud efter fredagens anden runde.

Begge danskere gik banen rundt i 71 slag, hvilket er et slag bedre end banens par, men da flere konkurrenter havde bedre held med køllerne, betyder det, at danskerne faldt ud af top 10.

Til gengæld havde 25-årige Morten Ørum Madsen en god dag i ørkenstaten. Danskeren gik banen rundt fem under par, hvilet placerer ham på en delt 13.-plads, sammen med blandt andre Søren Hansen.

Thomas Bjørn, der vandt turneringen i 2001 foran blandt andre Tiger Woods, klarede akkurat cuttet til de to finaledage med en samlet score på to slag under par.

/ritzau/

Dagens Gossip