Golf: Lucas Bjerregaard slutter fint af i Kina

26/04/2015

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard gik for tredje dag i træk en runde i 70 slag - to under banens par - ved European Tour-turneringen Volvo China Open i Shanghai.

Det rækker til en slutplacering som delt nummer 14, så der er tale om en marginal bedre placering end i sidste uge, hvor Bjerregaard blev delt nummer 15 i Shenzhen International.

Havde det ikke været for en skrækkelig runde i tre slag over par på førstedagen, kunne det være endt med en placering i den absolutte top for Lucas Bjerregaard.

Søren Kjeldsen havde til gengæld en knap så stærk afsluttende runde på Tomsong Shanghai Pudong Golf Club i Shanghai.

Forud for runden lå Kjeldsen med samme score som Lucas Bjerregaard, men søndag gik Kjeldsen et slag over par efter tre bogeys og to birdies. Det giver Søren Kjeldsen en placering som delt nummer 31 og en samlet score i par.

Søren Hansen gik søndag i fire slag over par og endte samlet 11 slag over par. Derfor slutter danskeren som nummer 66 af de 67 spillere, som klarede cuttet til weekendens finalerunder.

Noget bedre end danskerne gik det for kineseren Ashun Wu, der vandt turneringen med et slag ned til englænderen David Howell.

Englænderen lavede en bogey på sidste hul, hvor et par ellers ville have sendt ham i omspil om sejren.

Morten Ørum Madsen missede cuttet i turneringen.