Golflegende: Tiger Woods kan strande på 14 majortitler

Den tidligere golfspiller Jack Nicklaus har rekorden for flest vundne major-titler. Jack Nicklaus har vundet 18 majors. Mange troede, at den rekord ville stå for fald for bare få år siden.

Tiger Woods var ustyrlig og vandt frem til 2008 hele 14 major-titler. Siden da er det gået helt i stå for den amerikanske verdensetter ved de fire store major-turneringer.

Det er slet ikke sikkert, at rekorden bliver slået. Tiger Woods kan strande på de 14 titler, hvis det ikke bliver til en succes i år, mener den tidligere dobbelte majorvinder Johnny Miller.

- Ved majors virker han mere tilbøjelig til at kunne blive nervøs. Det ville man aldrig kunne sige om Tiger før i tiden. Han ville det så meget, han havde drømmene og sulten, da han var ung.

- Han så ud til at kunne nå 18, 19 og 20 majors uden problemer, siger Johnny Miller.

I dag er det langt mere tvivlsomt, om Tiger Woods overhovedet vinder flere majors. Hvis ikke han vinder årets US Masters på Augusta-banen, så kan totalen ende på de 14, han har vundet nu, mener 66-årige Johnny Miller.

- Nu - efter så mange år - er det svært for ham at vinde flere majors. Det er næsten en ny og anden karriere, han går efter nu. Han havde en forrygende "første" karriere, når det kom til majors, mener Johnny Miller.

- Hvad, han udretter på Augusta i år, er meget vigtigt. Hvis han vinder på Augusta, så vil jeg næsten vædde på, at han vinder en major mere i år.

- Men hvis han ikke vinder på Augusta, så tror jeg ikke, chancen for, at han vinder en anden majortitel i år, er særlig stor, vurderer Johnny Miller.

Årets første major, US Masters, afvikles fra 10. til 13. april. Woods har vundet US Masters fire gange tidligere - senest i 2005.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip