Golfveteran ser frem til comeback på dansk grund

Om et par uger bliver de første bolde slået ved den danske European Tour-turnering Made in Denmark, og en dansk golfveteran glæder sig til at gøre comeback på dansk grund.

52-årige Steen Tinning har fået et wildcard til turneringen, selvom han gik på golfpension for flere år siden, og han glæder sig til at tage turen over Atlanten fra hjemmet i Florida for at spille golf igen.

- Jeg kan huske den fantastiske opbakning, der var fra publikum ved Nordic Open på Simon's tilbage i 2003, og jeg har hørt, hvor fantastisk et arrangement Made in Denmark var sidste år, så jeg glæder mig meget til at opleve det, siger Steen Tinning til turneringens hjemmeside.

Tinning indstillede karrieren i 2003 efter to sejre på European Tour gennem karrieren, og de seneste par år har han spillet på Senior Tour.

Sejrene i karrieren kom i henholdsvis Wales Open på Celtic Manor (2000) og Telefonica Open de Madrid (2002).

Banen i Himmerland, som danner rammen og den danske turnering, kender Steen Tinning udmærket, og han håber, at han med sin erfaring kan levere nogle gode runder.

- Jeg kender banen i Himmerland rigtig godt, så mon ikke jeg kan drille de unge lidt, griner den rutinerede golfspiller.

Denne sæson på Senior Tour har været præget af skader for Tinning, men han er nu tilbage på golfbanen, og for nyligt blev det til en 17.-plads ved Senior British Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip