Gonzalo Higuain runder ligamål nummer 20 i Napoli-sejr

17/01/2016

Gonzalo Higuain har været uhyggelig i denne sæson i den italienske Serie A i fodbold.

Lørdag aften lynede den argentinske angriber to gange, da Napoli vendte 0-1 til en sejr på 3-1 hjemme over Sassuolo.

Higuain er dermed oppe på 20 ligatræffere i sæsonen, og han er klart i spidsen for ligaens topscorerliste.

Napoli, der har vundet fire ligakampe på stribe, åbnede samtidig et hul på fire point ned til Inter på andenpladsen.

Det var dog Sassuolo, der kom foran, da Diego Falcinelli allerede efter tre minutter sendte et straffespark ind bag Pepe Reina i Napolis mål.

Sassuolo-spillerne, der har gjort det flot i Serie A, fik dog ikke lov til at glæde sig i lang tid, for inden pausen havde Napoli scoret to gange.

Efter 20 minutter udlignede José Callejon på et hovedstød, og kort tid før pausen stod Gonzalo Higuain som så ofte før klar på det rette sted på det rette tidspunkt, og han scorede til 2-1.

Få minutter før tid var Sassuolo tæt på at udligne, men i stedet afgjorde Higuain kampen definitivt, da han afsluttede i det korte hjørne til 3-1.

Tidligere lørdag havde Inter muligheden for at erobre førstepladsen i hvert fald i nogle timer.

Inter måtte dog nøjes med 1-1 ude mod Atalanta efter en kamp med to selvmål i første halvleg.

Torino vandt 4-2 hjemme over Frosinone i en kamp, hvor Ciro Immobile fik comeback for Torino efter halvandet år væk fra klubben.

Angriberen forlod Torino i sommeren 2014 som Serie A-topscorer. Han blev dog ingen succes hos tyske Borussia Dortmund, og i denne sæson har han først været lejesvend i spanske Sevilla, inden han altså nu er vendt tilbage til Torino, også på lejebasis.

Ciro Immobile kom ikke på scoringstavlen mod Frosinone.

Napoli topper tabellen med 44 point for 20 kampe, mens Inter har 40 point.

De regerende mestre, Juventus, der har vundet ni ligakampe i træk, ligger nummer tre med 39 point for 19 kampe.