Gosling: Jeg ville ikke være berømt

Han satte sig fast i mange ungpige-hjerter i rollen som Noah i "The Notebook", der banede hans vej mod stjernerne.

Siden har den amerikanske Hollywood-skuespiller Ryan Gosling også rykket sig tættere på Danmark. I hvert fald har han hele to gange inden for kort tid arbejdet sammen med den danske instruktør, Nicolas Winding Refn. Først i "Drive" og senest i "Only God Forgives".

Men det har faktisk aldrig været en af Ryan Goslings drømme at blive en berømt Hollywood-stjerne, fortæller han ifølge Female First. 

- Jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle være filmstjerne. Jeg er kommet længere, end jeg nogensinde havde troet, jeg ville. Jeg har gjort det godt, siger Ryan Gosling.

Han fortæller, at han ville være tilfreds med blot at være blevet en ganske almindelig skuespiller. Berømmelse var ikke et ønske.

Men man kan godt sige, at 33-årige Ryan Gosling er en ægte A-liste-stjerne. Det var blandt andet ham, der fik lov til at vælge Nicolas Winding Refn til at instruere Drive.

- Jeg har haft den samme manager fra jeg var 14 år og den samme agent, siden jeg var 16. Jeg kan blive ved med at gøre, det jeg gør, og arbejde med de instruktører, jeg har lyst til, siger han.

Ligesom mange andre store stjerner som Justin Timberlake og Britney Spears, startede Ryan Gosling sin karriere som barn i Disney Channels Mickey Mouse Club.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip