Götze kan nå at blive klar til CL-finalen

Han var egentlig regnet ude, men nu kommer Mario Götze måske alligevel med hos Dortmund i Champions League-finalen om 10 dage.

Dortmunds træner Jürgen Klopp erklærede sig i hvert fald "forsigtig optimist" med hensyn til Götzes lårskade ved et pressearrangement i Dortmund onsdag.

- Mario træner. Han løber. Planen er, at hans træning skal intensiveres over de næste dage, og han så returnerer til at træne med holdet. Derefter må vi beslutte, om en uges træning er nok, siger Jürgen Klopp.

Bayern München er forlængst stukket af fra Dortmund i Bundesligaen, og sydtyskerne er favoritter til at løfte Champions League-trofæet på Wembley. I Dortmund vælger man dog at holde sig til, at alt kan ske i en finale.

- Vi vil kæmpe for vores liv, gøre vores forældre stolte. Hvis vi vinder, er vi ikke verdens bedste hold, men vi har besejret verdens bedste hold. Vi forventer ikke, at vi vinder, men jeg forventer, at vi har en chance. Det må være nok, siger Jürgen Klopp.

Borussia Dortmund var særdeles tæt på konkurs i 2005. Derfor vil hverken Jürgen Klopp eller Borussia Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke høre tale om, at klubben er under pres i Champions League-finalen.

- Vi var under pres i 2005, da det var kreditorer og ikke journalister, som sad foran os, siger Watzke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip