Grådkvalt Alec Baldwin i vidneskranken

Hun er tiltalt for stalking og det voldte Baldwin tydelige vanskeligheder at holde følelserne under kontrol i vidneskranken.

Sabourin skal gennem flere år have bombarderet den tidligere »30 Rock«-stjerne med emails og telefonopkald, ligesom hun aflagde talrige uønskede besøg ved hans hjem i New York.

Problemerne startede i 2010, da Baldwin inviterede kvinden fra Montreal på middag. Ifølge Sabourin har hun lige siden haft et romantisk forhold til skuespilleren, mens han fastholder, at middagen var en éngangsforeteelse og en vennetjeneste, han gjorde produceren Martin Bregman.

Hollywood-stjernen kom imidlertid hurtigt til at fortryde middagen og frygte for sin sikkerhed, da Sabourin begyndte at dukke op ved hans hjem i tide og utide. Hun aflagde sågar besøg den dag i april sidste år, hvor Baldwin friede til sin nuværende hustru Hilaria.

Den 55-årige skuespiller forklarede i retten, at han aldrig har haft et forhold til sin stalker, men derimod har befundet sig i »et sandt helvede« og »et vågent mareridt« siden 2010.

»Jeg råbte til min kone, at hun skulle holde sig fra døren, for jeg var ikke klar over, om Sabourin var bevæbnet. Derefter ringede jeg til politiet«, fortalte en grådkvalt Baldwin om sin forlovelsesdag.

Hilaria Baldwin beskrev, hvordan hun blev chikaneret under sin graviditet. Hun citerede blandt andet en email, hvori Sabourin skrev, at hun nok aborterede. »Jeg føler, at vi intet kan stille op for at få dettehér til at holde op. Jeg er virkelig bange for hende«, sagde den 29-årige yogalærer, som i august fødte sin og Baldwins datter Carmen.

Sabourin afbrød gentagne gange ægteparrets vidneudsagn. På et tidspunkt råbte hun »Gå ad helvede til. Du lyver« til Baldwin.
Afbydelserne fik dommeren til at true med arresten, hvorefter forsvareren Todd Spodek fulgte sin klient ud af retslokalet for at berolige hende.

Advokaten hævder, at Sabourins henvendelser til Baldwin blot skyldtes hendes ønske om at få afsluttet deres forhold på en pæn måde.

Den dramatiske retssag fortsætter med flere vidneafhøringer i dag.

Dagens Gossip