Grædende ansatte: Lufthavn ledes med frygt

Grædende ansatte, psykiske sammenbrud, lykkepiller og psykologhjælp for at magte jobbet.

Det psykiske arbejdsmiljø i Security i Aalborg Lufthavn er ikke på toppen, og det fik i 2012 3F Aalborg til at sende en række klagepunkter til lufthavnens bestyrelsesformand Henning G. Jensen, der også er Aalborgs borgmester (S).

Det skriver Fagbladet 3F.

- Klagebrevet blev sendt i afmagt over, at lufthavnsledelsen intet gjorde for at forbedre forholdene, der slider vores medlemmer op. Derfor bad vi Henning G. Jensen gribe ind, siger næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe, Ole Nors Nielsen til Fagbladet 3F.

Trods et møde med borgmesteren og direktøren for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen er arbejdsmiljøet ikke blevet bedre, og det er under al kritik, siger Ole Nors Nielsen, der lige nu har kontakt til fire ansatte i Security, der har klaget deres nød til 3F-afdelingen.

Borgmester Henning G. Jensen har ingen kommentar til kritikken. Vice- og driftsdirektør for Aalborg Lufthavn, Kim Bermann, afviser, at der er alvorlige problemer med arbejdsmiljøet i Security afdelingen.

Den tror man ikke på i 3F.

- Lufthavnen bliver ledet med frygt. Jeg har fortsat medlemmer, der græder over arbejdsmiljøet, og som er bange for at miste jobbet. Det er forkasteligt, at folk bliver syge af at passe deres job. Ledelsen lader stå til og overholder ikke aftaler. Jeg har aldrig før oplevet så dårlig en ledelse, siger Ole Nors Nielsen, næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip