Grækenlands smukkeste kyststrækning bliver nyhed i 2014

Grækenland har i årtier været en af skandinavernes absolutte sommerferiedestinationer, men når man siger Grækenland, tænker de fleste uvilkårligt på øerne i det Ægæiske og Det Joniske Hav. Sådan behøver det imidlertid ikke være i fremtiden.

Thailands fem bedste strande

Falk Lauritsen Rejser introducerer i 2014 den græske badeby Sivota, som én af årets store nyheder. Sivota ligger tæt på Korfu og den albanske kyststrækning samt mellem den større havneby Igoumenitsa mod nord og feriebyen Parga længere sydpå.

Fastlandet har også meget at byde på

Hos Falk Lauritsen Rejser er der glæde og tilfredshed over at kunne føje det græske fastland til porteføljen af sommerrejsemål:

- Græske ferieøer som Kreta, Samos, Kos og Rhodos har for længst vundet danskernes feriehjerter, men det græske fastland har også rigtig meget at byde på, siger direktør Søren Falk Lauritsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Hvis man godt kunne tænke sig det samme gode klima, de fine strande og det lækre badevand, som man kender det fra øhavet - men samtidig er interesseret i at prøve noget nyt og anderledes, så er Sivota på den græske fastlandskyst et rigtig interessant alternativ. Byen er omgivet af smuk natur med pinjeskove, cypresser og oliventræer, og så er der desuden kort afstand til store oplevelser i både nabobyer og i baglandet, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Fra både Billund og København

Falk Lauritsen Rejsers store græske nyhed bliver let tilgængelig for feriegæster i hele landet fra sommeren 2014.

Træt af at stå på ski? Prøv hundeslæde

Direkte afgange fra såvel Billund som København skal således gøre det nemt og bekvemt for både jyder, fynboer og sjællændere at opleve Sivota.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip