Grand prix-drenge: Gjorde hvad vi kunne

Skrevet af admin

20/05/2015

Mest læste i dag

Det lykkedes ikke de fire drenge i Anti Social Media at charmere de europæiske tv-seere og fagjuryer og dermed blev det ikke til en dansk finaleplads i Eurovision, der i år afholdes i Wien i Østrig.

Men det er alligevel blandede følelser, bandet står med efter semifinalen.

- Det er jo uanset hvad en forløsning. Vi har været meget længe undervejs med det her nu. Selvfølgelig er vi også skuffede, vi er jo mennesker og ikke bare glade robotter, siger trommeslager Emil Vissing.

- Men det var sindssygt fedt at stå deroppe og spille, det skal vi også lige huske. Vi var så glade, da vi gik af scenen, siger David Vang, der spiller bas i bandet.

Hvorfor de ikke fik en af de eftertragtede finalepladser, mener de, der kan være flere forklaringer på.

- Det ved man ikke, der er jo mange påstande om, at vi er kommet i en østeuropæisk semifinale, men det kan jo også være, at vi bare ikke passer ind i det her koncept. Måske har Østeuropa bare dårlig musiksmag, griner de.

Det er første gang siden 2007, at Danmark ikke er med i finalen.

- Og hvad så, er det ikke lige meget, siger Emil Vissing.

- Vi er da kede af, at vi ikke giver Danmark det, de håbede på, men hvad kan vi gøre? Vi har jo givet den alt, hvad vi kunne. Så må Chief (Lars "Chief 1" Pedersen", red.) og Remee skrive nogle bedre sange. Eller også skulle danskerne have stemt på en anden sang, siger David Vang.

- Vi er da kede af det og undskyld, men vi gjorde vores bedste, og man kan jo ikke gøre andet.

Selvom bandet blev sat sammen til at spille i Eurovision, er de ikke færdige med hinanden, og oplevelsen har kun givet dem endnu mere blod på tanden.

- Der er bands, der har spillet i 20 år uden at komme så langt, så det her skal man ikke tage som et nederlag, men som noget, vi kan bruge til noget. Og vi kommer til at huske det resten af livet, siger de.

Finalen i Eurovision, der altså bliver uden dansk deltagelse, bliver afholdt lørdag aften.

/ritzau/