Gratis klimatjek fortsætter

Ordningen, som Miljøministeriet står bag, skulle efter planen udløbe 1. juli, men de involverede kloakmestre og anlægsgartnere har besluttet at fortsætte arbejdet på egen hånd, oplyser Miljøministeriet.

»Vores samarbejdspartnere og massevis af boligejere har været så begejstrede for ordningen med gratis klimatjek, at vores partnere fortsætter med at besøge borgerne. Det kan være rigtig svært at overskue, hvor man skal starte, når man skal klimasikre sin bolig. Derfor er det rigtig positivt, at vi har fået skabt opmærksomhed omkring klimasikring, så boligejerne nu ved, hvem de kan henvende sig til for at få en faglig vurdering af deres hjem,« siger fungerende miljøminister Pia Olsen Dyhr (SF) i en pressemeddelelse.

Miljøministeriet har indgået et samarbejde med forsikringsselskabet Alm. Brand, som betyder, at en husejer får rabat på forsikringspræmien, hvis han eller hun følger fagfolkenes anbefalinger til et klimasikret hjem. Ifølge ministeriet arbejdes der på at få en lignende aftale på plads med andre forsikringsselskaber.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip