Graulund hiver Mølby på banen i testimonial

Det er i sig selv et særsyn med en testimonial i dansk fodbold, og Graulund er glad for, at klubben viser ham den ære:

- Jeg er meget beæret og taknemmelig over at blive hyldet med en testimonial for det, jeg har gjort for AGF. Det betyder virkelig, virkelig meget for mig. Jeg får nu sat et festligt punktum for min aktive karriere sammen med alle de AGF-fans, der altid har bakket mig op, og med holdkammerater fra de klubber, jeg har repræsenteret i min karriere, siger Graulund, der spillede i Vejle, Brøndby, Bochum og Helsingborg, inden han endte i AGF.   

Den mangeårige AGF-angriber har fået mange af fortidens store navne til at lege med, når stadion i Århus er rammen om en festlig showkamp. Han stiller op for et AGF-hold, som han selv udtaget:

Steffen Rasmussen, Casper Sloth, Anders Kure, Brian Steen Nielsen, Søren Krogh, Alex Nørlund, Peter Sand, Martin Jørgensen, Rasmus Tantholdt (!) og Morten Duncan Rasmussen.

Graulunds AGF møder et mindst lige så interessant hold, som TV3, der også viser kampen, har sammensat til lejligheden. Her får man bl.a. mulighed for at se om 'kongen af midtercirklen' alias den altid skarpe ekspertkommentator Jan Mølby stadig kan strø om sig med sylespidse afleveringer. Holdet består af følgende profiler:

Jan Mølby, Jesper Grønkjær, Jesper Thygesen, Peter Kjær, Thomas Thorninger, Stig Tøfting, Ebbe Sand, Flemming Povlsen, Henrik ’Tømrer' Pedersen, Auri Skarbalius og den måske mest populære nordmand i Aarhus nogensinde, angriberen Håvard Flo.

Dagens Gossip