Graulund roser Ankersen for Olsen-kritik

- Det klæder Superligaen og spillerne at have lidt karakter og kant i stedet for, at det hele er så kedeligt.

Sådan lyder det fra Peter Graulund, fodboldkommentator og ekspert på TV3 Sport, på baggrund af Esbjerg-profilen Jakob Ankersens udtalelser om Morten Olsens landsholdsudtagelser.

Kantspilleren mener, han burde være i betragtning til landsholdet efter mange stærke præstationer i Esbjerg-trøjen. Alligevel er det endnu kun tvillingen Peter Ankersen, der har fået debut i landsholdstrøjen.

-  Det er fair nok, at man åbner munden lidt. Det gør også, at der kommer lidt ekstra hype omkring Jakob Ankersen. Det er jo Peter, der har været størst fokus på. Nu har Jakob skaffet lidt opmærksomhed på sig selv, siger Peter Graulund, der samtidig afviser, at kritikken kan skabe problemer for Jakob Ankersens fremtidige fremtidsmuligheder.

- Morten Olsen udtager de spillere, han synes er bedst. Længere er den ikke. Det er fint nok at ytre sin utilfredshed. Værre er kritikken jo heller ikke. Jeg kan sagtens forstå, man kan have brug for at komme af med nogle frustrationer, og Morten Olsen ved jo også godt, at der deles kritik ud fra højre og venstre.

Graulund er dog ikke enig i Jakob Ankersens vurdering af, at vejen til landsholdet er kortere med U-landskampe på cv'et. Omvendt forstår han godt, at Jakob Ankersen mener, han fortjener en chance.

- Jeg kan godt forstå Jakob Ankersen, som har spillet så fremragende i længere tid. Han har også en fantastisk indbyrdes forståelse med brormand Peter på højresiden. Jeg synes egentlig, det kunne klæde landsholdet med både Peter og Jakob Ankersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip