Gravid Amalie akut på sygehuset

Den gravide realitystjerne Amalie Szigethy måtte i weekenden en tur på sygehuset. 24-årige Amalie har haft ondt i bækken og ryg i et stykke tid - men pludselig blev det værre.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Lørdag aften ringede jeg til lægevagten og fortalte om mine symptomer, og jeg kom ind og blev undersøgt. Jeg havde selv på fornemmelsen, at det var blærebetændelse - og ganske rigtig, siger Amalie Szigethy til Ekstra Bladet.

Læs mere: Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

- Det var selvfølgelig ikke rart, specielt ikke her under min graviditet. Men det er ikke første gang, jeg bliver ramt af det. De sagde på sygehuset, at det er normalt, at man er mere modtagelig, når man er gravid, tilføjer hun.

I sidste uge blev det afsløret, at Amalie og Mikkel Skelskov, som er far til hendes ufødte datter, aldrig har været kærester. Ifølge Realityportalen skulle Amalie og Mikkel bare være venner, der har valgt at få et barn sammen.

Læs mere: Gravide Amalie har ingen kæreste: Bliver alenemor

Nyheden om Amalies graviditet og forholdet til Mikkel Skelskov kom nemlig bag på Amalies mor - og ifølge andre kilder tæt på Amalie, har Amalie og Mikkel været venner længe, men sandsynligvis aldrig kærester.

Amalie ønskede dog ikke at kommentere på, hvorvidt det er sandt, mens Mikkel Skelskov slog fast, at han og Amalie er kærester.
 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip