Gravid kronprinsesse ændrer rejse

Den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter deres andet barn, og graviditeten betyder nu, at parret måtte ændre programmet for deres planlagte rejse til Sydamerika i sidste øjeblik.

Det royale par gennemfører som planlagt rejsen rundt, og det er kun selve programmet på turen, der er tilpasset de nye, lykkelige omstændigheder, så den 38-årige kronprinsesse også får tid til at hvile sig. Det skriver den svenske avis Expressen.

- Turen har været planlagt i noget tid af Udenrigsministeriet og er nu tilpasset efter kronprinsessens gravide tilstand, siger hoffets informationschef Margareta Thorgren til Expressen.

På trods af graviditeten arbejder kronprinsessen lige så hårdt som tidligere, og allerede mandag morgen landede parret i Lima i Peru. Onsdag den 21. oktober flyver de videre til Cartagena i Colombia, og fredag afslutter de turen i byen Bogota. Det er en rejse, som parret længe har glædet sig til.

- Rejsen har i samråd med kronprinseparret været planlagt i længere tid, og det er noget, som de ser meget frem til, siger Margareta Thorgren.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har i forvejen den treårige datter prinsesse Estelle, der nu bliver storesøster, når den lille ny kommer til verden i marts måned næste år.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip