Gravid kvinde dræbt på vej til fødegangen: Ambulanceredderne tager en beslutning, der ændrer alt

Det der startede som en fantastisk dag for 26-årige Sarah Iler og hendes mand Matt Rider ændrede sig på få sekunder til et mareridt.

Sarah var gravid i 39. uge og havde fået veer, derfor kørte det spændte par i onsdag mod hospitalet, men inden de nåede så langt, ramte en tankbil deres bil i Missourian i USA. Det skriver Southeast Missourian

Den kommende mor, som havde glædet sig ekstremt meget til at møde sin datter, blev dræbt på stedet.

Ambulanceredderne på ulykkesstedet besluttede sig straks for at give den døde Sarah hjertemassage, for at holde hendes barn i live, indtil de kunne komme på hospitalet.

Da lægerne fik den lille pige ud, var hun i kritisk tilstand og blev straks tilknyttet en respirator. Takket være abulancereddernes indsat var babypigen stadig i live.

Sarahs baby kæmper for sit liv. Foto: gofundme.com

Den kommende far, Matt, fik alvorlige skader ved ulykken, men hans tilstand ændrede sig hurtigt fra kritisk til det bedre.

Sarahs familie er i dyb sorg over tragedien, der satte en stopper for Sarahs liv alt for tideligt.

- Nu skal babyen vokse op uden sin mor. På intet tidspunkt havde jeg tanken, at babyen kunne dø. Jeg føler, at min søster gav sit liv for at redde babyen, siger Sarahs søster.

Familien har startet en indsamling på gofundme.com, der skal dække Sarahs begravelse og den lille piges hospitalsregninger.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip