Gravid mor tæt på at dø i køkkenet – så gjorde hendes seksårige søn noget helt utroligt

På trods af sin unge alder reagerede Harvey-Leigh Greenwood hurtigt, da hans 28-årige mor , Ellie Gwilliams, sidste år faldt om i køkkenet. Det skriver Birminghammail.

Da han ikke kunne vække hende ringede den lille dreng med det samme til sin mormor og fik fat i hende.

Indtil hjælpen var fremme, sørgede den kvikke dreng også for at holde øje med sin lillesøster, så hun ikke blev bange.

Og det er for denne handling, at Harvey-Leigh Greenwood fra Birmingham i England nu er nomineret til en tapperhedspris af politiet.

- Det startede som helt normal dag. Harvey og min datter Kayah var i stuen, mens jeg gik ud i køkkenet for at lave chokolademilkshakes til dem, siger Ellie Gwilliams til Birminghammail.

Læs også: Lille pige dukker op til prinsessedag udklædt som hotdog - og vi elsker det

Men lige pludselig fik hun altså et ildebefindende og faldt om. Da sønnen ikke kunne komme i kontakt med sin mor, handlede han resolut.

- Han forsøgte først at ringe til sin far, Chris, fra min mobiltelefon. Men da han ikke kunne få fat på ham, ringende han til min mor, da han kan hendes nummer udenad, fortæller den stolte mor.

Efterfølgende gik Ellie Gwilliams til lægen, hvor hun fik konstateret galdeophobning i leveren.

Det kan blandt andet øge risikoen for, for tidlig fødsel. Men heldigvis kom hendes tredje barn, Keiva, til verden uden komplikationer den 22. juni 2015.

Hele familien er nu inviteret til Birmingham for at deltage i præmieoverrækkelsen, og Ellie Gwilliams håber inderligt på, at hendes søn får prisen.

- Da vi fik brevet og så, at Harvey er blevet nomineret, blev jeg hysterisk vild af glæde. Vi er så stolte over, at han er nomineret, og hvis han vinder, vil det være fantastisk, siger Ellie Gwilliams.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip