Gravid Stine Kronborg efter afsløring: Folk vil have mit barn

Efter Stine Kronborg onsdag afslørede i et blogindlæg, at hun er gravid, har hun fået mange henvendelser fra forskellige danskere.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg har fået utroligt mange henvendelser fra folk, som ikke selv kan få børn. De har sagt, at de gerne vil have mit barn, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet.

Læs mere: Chokeret Stine Kronborg er gravid: 'Om jeg gennemfører graviditeten må jeg lige gå og tygge lidt på’

Det kom tilsyneladende noget bag på den 37-årige bodybuilder og tidligere koreograf, at hun pludselig var blevet gravid.

bloggen fortæller hun, at hun først fattede mistanke, da hendes mave bulede ud på en anden måde, end den plejede.

- Jeg begyndte at regne tilbage og ja, jeg vil da gerne indrømme, at der har været et par episoder i år, hvor chancen for noget "mindeværdigt aktion" pludselig bød sig, og jeg var sprunget på uden at tænke. Lidt flovt når jeg ved, at jeg normalt er god til at bruge kondom, men siden jeg er kommet til Danmark har sex ikke været dét, jeg har tænkt mest på, og jeg har derfor heller ikke været forberedt, skriver Stine Kronborg, som for nylig er kommet hjem efter et længere ophold i Australien.

Stine Kronborg har endnu ikke besluttet, om hun vil beholde barnet:

Læs mere: Rasmus Seebach skal være far: 'Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig'

- Ja, lige nu er jeg sgu gravid. Det er lidt et mirakel, når jeg ved, hvordan jeg har behandlet min krop. Selvfølgelig spiser jeg mega sundt, men er da bekymret for om nogle af de andre ting, jeg har gjort, gør at baby ikke er sundt, men for fanden. Jeg har ikke vidst det. Om jeg gennemfører denne graviditet, må jeg lige gå og tygge lidt på, siger hun.

- Uanset hvad jeg vælger, er det en kæmpe beslutning, som kun jeg kan tage. Ja, jeg kunne bare have husket kondom, men sket er sket, og så må jeg tage den derfra. Jeg er overraskende rolig omkring situationen, så nu må jeg bare se, hvad scanningerne siger, tilføjer hun.

Du kan læse hele Stine Kronborgs blogindlæg lige her.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip