Gravide Amalie har ingen kæreste: Bliver alenemor

Få dage inde i det nye år bekendtegjorde Amalie Szigethy, der er mest kendt fra sin optræden i Paradise, at hun ventede barn, samtidig introducerede hun sin nye kæreste, som værende far til barnet. Siden da har både hun og kæresten, Mikkel Skelskov, delt flere opslag på sociale medier, hvor de fortæller om det kommende barn, som de glæder sig ubeskrivelig meget til at møde.

Læs også: Afsløring: Dette er faren til Amalies barn

Men det lader til, at 24-årige Amalie og Mikkel aldrig har været kærester og har ført offentligheden bag lyset, afslører Realityportalen på baggrund af flere mistænkelige forhold.

Læs også: Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

For det første kom nyheden om Amalies graviditet og forholdet til Mikkel Skelskov, gevaldig bag på Amalies mor, der ikke vidste, at datteren dannede par med ham, eller at de havde babyplaner. Derudover har andre kilder tæt på Amalie forklaret, at Amalie og Mikkel har været venner i en længere periode, men at de aldrig har haft indtryk af, at de var kærester.

Ifølge Realityportalen skulle Amalie og Mikkel være venner, der har valgt at få et barn sammen.

Læs ogsåFolk er færdige af grin: Her laver Amalie sin bedste sprogbøf nogensinde

Den udlægning har Amalie eller hendes mor ingen kommentarer til, mens Mikkel Skelskov, garanterer, at han og realitystjernen er kærester.  

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip