Gravide Amalies bolig raseret af ekskæreste midt om natten - nægtede at gå igen

Året var kun få dage gammelt, da realitystjernen Amalie Szigethy offentliggjorde sin graviditet.

Den 24-årige kendis venter barn med den et år yngre it-iværksætter Mikkel Skelskov, men forholdt mellem de to mennesker er mildest talt anstrengt.

Flere røster har været ude at sige, at den tidligere Paradise Hotel-deltager og den kommende far aldrig har været kærester, og på Dagens.dk har vi tidligere skrevet om, hvordan graviditeten kom bag på Amalies mor, der ikke vidste, at datteren dannede par med Mikkel Skelskov.

Hos TV3 havde man planer om, at parret og deres kommende familieforøgelse skulle være omdrejningspunkt i en række nye tv-programmer, men i stedet er det turbulente forhold blevet centrum for det, som seerne kommer til at se i programmet ‘Amalie vender tilbage’.

Læs også: Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

I et af de kommende programmer kan man se, hvordan Mikkel Skelskov knuser en rude for at komme ind i parrets fælles hus med en gruppe venner midt om natten.

Ifølge Realityportalen var episoden det, der fik Amalie Szigethy til at droppe kontakten til Mikkel Skelskov.

Den velinformerede sladderhjemmeside erfarer, at Amalie lå og sov, da det bankede hårdt på døren, og kort efter blev en rude knust.

Ordensmagten var hurtigt ude på adressen, hvor de ikke anholdte Mikkel Skelskov, da han også står på lejekontrakten til huset.

Amalie Szigethy så sig nødsaget til at tage hjem til sin mor, da han ikke ville forlade stedet – og det selvom han har adresse i Dragør på Amager.

- Jeg har ikke lyst til at tale om det, siger Amalie Szigethy til Realityportalen, der oplyser, at den kommende far var væk, mens huset var raseret, da den kommende mor kom tilbage næste dag.

Realityportalen har været i kontakt med Mikkel Skelskov, der heller ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip