Gravide Kate sad fast i rist og måtte hjælpes fri af en grinende William

Det er ikke altid lige nemt at gebærde sig på høje hæle. Det måtte Hertugingen af Cambridge sande, da den gravide Kate i dag deltog i en parade i anledningen af St. Patricks dag.

Pludselig, mens de royale par var ved at hilse på soldaterne i den irske garde, sad Kates ene hæl fast i en rist i jorden. Forlegent grinende måtte hertuginden bukke sig ned for at få hælen fri, men hun støttede sig til William, som ikke kunne skjule, at han morede sig over situationen.

Scenen blev ikke mindre morsom af, at en stakkels soldat under hele optrinnet stod og gjorde honnør foran den gravide Kate.

Under paraden i Aldershot i England delte Kate også friske Shamrock kløverspirer ud til både soldaterne og sin mand. En tradition som stammer helt tilbage til fra 1901, hvor dronning Alexandra startede den.

Kate fik også lejlighed til at hilse på den irske gardes nye maskot, den syv måneder gamle irske ulvehund, Domhnall, som deltog i sit første officielle arrangement. Og den fik overrakt kløvere af hertuginden.

Se alle billederne fra paraden herunder.

Dagens Gossip